Picomed Group

  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
  • Picomed Norge
  • Picomed Mobility
  • Picomed Sverige
  • Picomed International

Picomed

Vi skaper forandringer som sprer glede!

  • Blogg
  • Hjelpemidler
    • Hjelpemidler
    • Omgivelseskontroll
    • Varsling
    • Dynamiske armstøtter
    • Spisehjelpemidler
    • Robotteknologi
    • Demensomsorg
  • Butikk
    • Nettbutikk
    • Handlekurv
  • Om oss
    • Kontakt
    • Ansatte
    • Picomed Mobility
    • Picomed Teknikk
    • Personvern
search-iconsøk
kontakt37 11 99 50
mail
page header image
Hjem / Alle innlegg / Overrask gode venner med krabbefest i helgen!
Lukk søkefelt
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Aktuelt om oss
Alle innlegg
Filmer
Forside
Helse og sunnhet
Hjelp til selvhjelp
Hjelpemidler for funksjonshemmede
Kommunikasjon
Le-vitaminer
Mat og drikke
Omsorgsteknologi
Penger og økonomi
Picomed Mobility
Picomed Teknikk
Politikk og samfunn
Reise og fritid
Robotselen PARO
Ukategorisert
Verdi og kvalitet
Visdom og klokskap
Yrke og arbeidsliv

Vis flere resultater...

Overrask gode venner med krabbefest i helgen!

22. juli 2017 by Per Vie , Piff Kommunikasjon

Skalldyr er alltid populær sommermat, og ingen ting slår en skikkelig krabbefest. Her er noen gode tips hvis du vil overraske noen gode venner med en fest utenom det vanlige. Fortsatt god sommer fra oss hos Picomed!

Tips om krabbelag fra matoppskrift.no

  • Beregn 1 krabbe pr. person. Skrubb dem rene utenpå hvis det trenges. Ta av de store klørne, og knus dem lett med nøtteknekker. Ta et tak rundt bukskjoldet (den bleke undersiden) ved halen og brekk det opp så det løsner fra ryggskjoldet.

  • Fjern paven, det er en klar bruskaktig blære som ligger like innunder øynene. Paven kan være ganske mørk også. Ta vekk gjellene, de ser ut som grå frynser.
  • Del bukskjoldet i to med skarp kniv. Hvis det er veldig hardt, kan man legge kniven langs midten, og slå på den med en hammer, slik at man får et pent og rent snitt. Hvis det er vann i ryggskjoldet helles det vekk, men krabber skal ikke «klukke», da er de ikke helt fulle. Legg bukskjoldet tilbake i ryggskjoldet så krabben er hel ut. Sett fram god vineddik og pepperkvern på bordet.
  • Server med brød og smør. Noen vil sikkert sette pris på en salatbolle.
  • Eventuelle rester serveres om krabbecocktail dagen derpå, eller det kan fryses ned.
  • Er det ønskelig med saus så rør sammen 1 1/2 ss sennep, 1 ss sukker, 1 1/2 ss eddik og 1 dl olje. Smak til med salt og pepper, og rør inn mye finklippet dill. Eller by på majones, rett og slett.

Les relaterte artikler

  • Fra Rogaland og Finnmark på kurs hos PicomedFra Rogaland og Finnmark på kurs hos Picomed
  • «Lær å bruke omsorgsteknologi fortest mulig!»«Lær å bruke omsorgsteknologi fortest mulig!»
  • Stor interesse for Picomeds hjelpemidler rundt i landetStor interesse for Picomeds hjelpemidler rundt i landet
  • «Neater Eater gir meg selvtillit og verdighet»«Neater Eater gir meg selvtillit og verdighet»
  • Musikkdukken fra Picomed er det beste fra to verdener.Musikkdukken fra Picomed er det beste fra to verdener.

Filed Under: Alle innlegg, Le-vitaminer, Mat og drikke

Footer

Picomed AS
Brokelandsheia
Gjerstadveien 398
4993 Sundebru
Norge
Comp.no: 962 211 631 MVA

Kontaktdetaljer
Telefon: +47 37 11 99 50
post@picomed.no

Se alle produkter her

PÅMELDING NYHETSBREV

GÅ TIL NORSKE SIDER

Personvern

Picomed Mobility AS
Picomed Teknikk AS
Picomed Sweden

Wordpress løsning levert av Imbera